Naše nabídka:

 AKTUÁLNÍ NABÍDKA – BEER MENU PROSINEC 2024

Degustace našich speciálů můžete shlédnout na FB našeho pivovaru:-)


 KEGY nabídka:

25L SCHONHOFER OKTOBER BIER 15°, 15 EPM, IBU 58, ……….3.500,- Kč

15L SCHONHOFER OKTOBER BIER 15°, 15 EPM, IBU 58,…………2.100,- Kč


Naše speciály umíme zaslat i spedicí. Informace na našem e-shopu.

Možno předem objednat vybraný sortiment. Nachystáme, zabalíme 🙂

Možno objednat typ piva, na objednávku uvaříme, naplníme.

KEG, skleněné láhve, PET.


CO JSME UŽ UVAŘILI:


 

STRAWBERRY ALE 27 – 27% EPM, 16% alk. obj., 68 IBU

pivo typu Ale, slady Simpsons, Torifikovaná pšenice, jahody. Chmel V Secret. Intenzivní chuť a vůně čerstvých jahod, růží,  květů jabloně, mučenky.


MALVAZ X 23 – 23% EPM, 13% alk. obj., 69 IBU

pivo typu Ale, slady Simpsons, výrazně ovlivněné macerací fíků a rozinek Jumbo Flame, Demerara III 4500. Chmel US Sabro.


TŘI TYPY ŽITNÉHO PIVA –  SVĚTLÉ, AMBER, DARK. VIZ NABÍDKA.


VICTORIAN AMBER ALE 16 – 16% EPM, 7,6% alk. obj., 64 IBU


YORKSHIRE LAGER 15 – 15% EPM, 6,6% alk. obj., 54 IBU

Trošku jako Ale, „ale“ spodně kvašený ležák..


SLÁDKOVA 14 – 14% EPM, 6,3% alk. obj., 57 IBU

Podíl sladu nakuřovaného borkovanou rašelinou.


US WHEAT WINE ALE 20 – 20%EPM, 11% alk. obj., 110 IBU

Dominance US chmele Sabro.


LUPULUS BOMB ALE 21 – 21%EPM, 12,3% alk. obj., 210 IBU


HOPPENKOPFEN BIER 15 – 15%EPM, 6,8% alk. obj., 59 IBU

Pivo bavorského typu, vydatně chmelené hlávkovým chmelem


RAUCH WEIZEN BIER 13 – 13%EPM, 5,8% alk. obj., 40 IBU

Světlý pšeničný ležák. Použitý ječmen je nakuřovaný borkovanou rašelinou.

Mírně nakyslý po nakouřené pšenici, klasická chuť a vůně po hřebíčku, banánu.


DUNKLES WEIZEN BOCK 17 – 17%EPM, 7,2% alk., 63 IBU

Dvojitý polotmavý kozel, přídavek pšenice. Chmely Sultana a Herkules.


PITBULLDOG ALE 21 – 21%EPM, 13,0% alk. obj., 88 IBU

Velice silné Ale, dominance US chmelů


ARABICA PORTER 21 –  21%EPM, 11,0% alk. obj., 78 IBU

Porter černý jako noc s intenzivní chutí a vůní použité arabica kávy.


TORF – DOPPEL TEUFEL 21 –  21%EPM, 11,5% alk. obj., 90 IBU

Doppelbock nakuřovaný borkovanou rašellinou 31ppm fenolů, Hallertau chmely. Při degustaci tohoto čertovského piva zjistíte, že i peklo může být milostivé…


ŠENOVSKÝ ALMADIN 20 –  20%EPM, 10,0% alk. obj., 53,8 IBU

Tmavý rubín, hořkosladká, vyvážená chuť 4x chmeleného siláka.


Wotan Altbier – 21%EPM, 11,2% alk. obj., 68 IBU

Altbier patří do rodiny svrchně kvašených piv. Kvasí však při výrazně nižší teplotě, než jiná svrchní piva a to mnohem pomaleji. Dokvašování probíhá také při nižších teplotách. Altbier je v překladu – Staré pivo. Typická měděná barva, chuť po ležáku.

Proč Altbier? Tento styl je datován k okolí Düsseldorfu, který osídlili již neandrtálci. Ti sice vařit pivo ještě neuměli, zato však jejich nástupci – germánské a keltské kmeny ano. Takže je velice pravděpodobné, že tento typ piva byl vařen již před 3 000 léty, což z Altbieru dělá nejdéle nepřetržitě vařené pivo historie..

Proč Wotan Altbier?

Pivo je oslavou boha války Wotana, který stál v čele germánského panteonu Tiwaz. Wotan byl  znám jako válečný a zuřivý bůh.

Proto jsem původní recepturu upravil do silnějšího stylu, než se vaří v Severním Porýní – Vestfálsku. Inspiroval mne Altbier bavorského pivovaru Giesinger a tak vzniknul Wotan Altbier. Jelikož je silnější ve všech směrech než klasický Altbier, je ten náš zařazen do skupiny piv tzv. DOPPELSTICKE.

Pivo je zajímavé složením, jsou použity pouze suroviny z bavorska. Pivo je velmi silné, bohatě chmelené pouze chmely z Hallertaurské oblasti. Má nižší říz, tóny karamelové, pražené, s lehkou nakyslostí a jemným kouřovým aroma.

Tímto pivem upřímně děkuji všem kamarádům, bavorským sládkům, za to, co mne naučili. Pivo dokvašuje a zraje ve starých láhvích, které jsem si kdysi přivezl z Bavor. Sklo velmi tmavé,  uzávěr keramický.


BAVORSKÝ LEŽÁK 13 

Němečtí sládci říkají, že chmel Magnum je odpovědí pro zbytek světa, že chmelová vůně není všechno..my jsme přidali na další chmelení ještě chmel Spalter Select, u kterého je typické koňakové aróma s nádechem dřeva a je doplněno sladkou broskví, heřmánkovým květem a náznakem citronové a pomerančové kůry.


Eldorado Ale – slady Maris Otter, Pale Ale, chmely Eldorado, Nugget, Citra.

Kvasinky BRY WEST COAST ALE. IBU 110 .


SUMMIT ALE /APA – Velmi osvěžující „APA“, na četná přání jsme lehce zmírnili % alkoholu, hořkost a fantastická chuť a oranžová barva zůstává.


Weizen v lehce zvláštní úpravě do US stylu.

Americké chmely, hořkost a nádherná vůně. Nimochodem – čtvrté místo na sobotní soutěži letních piv 1. 7. v Padochovském pivovaru.. Ze čtrnácti vzorků – žádná velká tragedíja.


Tmavé Ale, s chmely US hořké, příjemný ejlík


Agnus je celkem nová česká chmelová odrůda, my jsme 4x nachmelili české slady. Typická chuť, intenzivní hořkost.


Imperial IPA je double IPA vařená ve stylu BARLEY WINE


 

Občas se setkávám s dotazem, jaké pivo mám v oblibě…Tak tedy jelikož jsem na tu bavorskou pivní kulturu, Sládkova 17 je vařena v duchu doppelbocku, chmely z oblasti Hallertau, slady Weyermannská sladovna. Trošku jsem recept obohatil ječmenem nakuřovaným borkovanou rašelinou.


Uvařili jsme na objednávku pro klienta „jedenáctku“ bavorského typu. Pár kousků je navíc, tak pokud chcete vyzkoušet námi uvařenou 11, tak máte jedinečnou možnost. Pouze do vyprodání této várky.


Velmi starý belgický styl „BÍLÉHO PIVA“, vařeného už před více než 450 lety v oblasti Leuvenu. Pivo musí obsahovat více než 50% pšeničného sladu. My jsme dali Plzeňský, 65% pšenice, Hafer oves, kůru z hořkého a sladkého pomeranče, curacao, koriandr a zázvor. Chuť a vůně je intenzivní po použitých surovinách, lehce hřebíček a banánové tóny, mírně peprná. Inspiroval jsem se lahůdkou Pater 6 z pivovaru St. Bernardus, Belgie.


Vévoda Wilhelm IV vydal kolem roku 1516 zákon o čistotě piva. Před tímto rokem se pivo často vařilo z jiných obilnin než z ječmene.  Příkladem je ovesné pivo. Ovesné pivo má lehce ovocné aroma, náznak hřebíčku. Ovesné pivo může být svrchně kvašené typu Ale nebo spodní ležák jako Altbier, Kölsch, Steinbier a mnoho dalších. My jsme „vytvořili“ spodně kvašenou čtrnáctku, podíl ovsa SIMPSONS 35%, s hořkostí 50 IBU


Slady Simpsons Maris Otter, Simpsons Amber, Wheat a vysokoobsažné US chmely jsou „původcem“ tohoto skvělého silného ejlu..


IMPERATOR BALTIC PORTER 22 EPM/ 120 IBU

Černý, super hořký porter, chuť a vůně po hořké čokoládě.

Spodní kvašení.


ROGGENBIER LAGER 18 EPM/65 IBU /žitný ležák

Spodně kvašený ležák s 60% podílem žitného sladu

Spodní kvašení.


„TNT“ LAGER 17 / 100 IBU

Bohatě nachmeleno německou kreativní odrůdou, která dodala pivu opravdu explozivní chuť a aroma v kombinaci sladkého ovoce, červených plodů citrusu, chmelů Citra a Amarillo.

Spodní kvašení.


Bayerischer Klostermalzbock 22  / klášterní doppelbock

22 EPM/ 59 IBU, silně sladový ležák klášterního typu.

Spodní kvašení.


AMERICAN LAGER /IPA  bottom-spodní fermentace – 17 EPM/120 IBU

Vysokou hořkost dodaly US chmely Galena, Nugget atd..

Spodní kvašení.


IMPERATOR BALTIC PORTER 22 EPM/ 120 IBU

Černý, super hořký porter, chuť a vůně po hořké čokoládě.

Spodní kvašení.


SCHONHOFER RAUCHBIER

EPM 34%, 16% alk. min., IBU 45

Nakuřovaný ječmen borkovaný 31ppm fenolů, nakuřovaný ječmen 51ppm fenolů, nakuřovaná pšenice, speciální slady, chmely Hallertauer, voda, kvasnice svrchní.


ENGLISH PORTER

EPM 15%, 6,2% alk. min., IBU 38, cena 140,- Kč /1L PET

Anglické chmely Fuggles, EKG, speciální slady (Marris Otter, Chocolate Rye), svrchní kvašení, kvasnice London Ale


US WHEAT WINE ALE

EPM 20%, 8,2% alk. min., IBU 80,

60% pšenice – 40% ječmen, americké chmely


 A IPA

EPM 16%, 6,5% alk. min., IBU 115

styl americké IPA, americké chmely


ŠENOVSKÁ 16°

EPM 16%, 6,7% alk. min., IBU 74,

Spodně kvašený ležák s chmely Agnus a ŽPČ.


ŠENOVSKÁ 15°

EPM 15%, 6,% alk. min., IBU 68,

Ječmenné a pšeničné slady.

Spodně kvašený ležák s chmely Prmiant a ŽPČ.


BAYERN DUNKLES 12°

EPM 12%, 5,5% alk. min., IBU 70, spodní kvašení


ŠENOVSKÉ ČERNÉ

EPM 19%, 8,8% alk. min., IBU 45,

Spodně kvašený ležák typu flekovské


ROGGEN BIER / ŽITNÉ

EPM 19%, 8,8% alk. min., IBU 48

Recept žitného piva vařeného v bavorsku do roku 1516, 60% žitný – 40% ječný


SCHONHOFER MAIBOCK / ŠENOVSKÝ MÁJOVÝ KOZEL

Výrazná sladová chuť a vůně s mírným množstvím bohatých melanoidinů, s dominancí mnichovských, vídeňských a speciálních sladů.  Lehce je přítomna karamelová příchuť, které jsme dosáhli delším varem sladiny. Hořkost je dána chmely z oblasti Hallertau a je dostatečně vysoká aby podpořila sladové příchutě.  Bez esterů a diacetylenu. Síla alkoholu je velmi hřejivá, přítomnost vyšších alkoholů – fuselů je téměř nulová.

Spodní kvašení.

EPM 19%, 8,8% alk. min., IBU 89


DOPPEL RAUCHBIER SPEZIAL /dvojitý nakuřovaný bock – kozel.

Jediné nakuřované pivo ve světě, kde jsme použili k nakuřování ječmene BORKOVANOU RAŠELINU, která se chlubí 31ppm fenolů (běžná má 11ppm)

Intenzivní chuť uzeného,nikdo jiný tento typ „rauch bíru“ ještě neuvařil…..

Nakuřovaný ječmen, pšenice a chmely z oblasti Hallertau.

0,5L, EPM 23%, 10,2% alk. min., IBU 41, 


PALE ALE

EPM 18%, 7,7% alk. min., IBU 80, cena 80,- Kč/ 0,5L sklo

Anglická klasika – pouze UK chmely, žádné ovocné chutě


SIMPSONS MARIS OTTER

Slad Maris Otter – Rolls Royce mezi Ale slady. Vyjímečná kvalita.

EPM 20%, 8,2% alk. min., IBU 80


SIMPSONS SINGLE MALT ALE

Slad Maris Otter – Rolls Royce mezi Ale slady. Vyjímečná kvalita. 100% sypání

EPM 18%, 7,5% alk. min., IBU 60


BELGIAN SAISON

Letní, sezónní styl ve francouzsky mluvící části Belgie regionu Wallonia.

EPM 16%, 6,8% alk. min., IBU 63


BAYERN DUNKEL

Bavorské  tmavé.

EPM 17,5%, 7,5% alk. min., IBU 55


WEIZENBIER

HEFE WEIZEN – bavorské pšeničné s intenzivní chuti a vůní po hřebíčku, banánu

EPM 16%, 6,7% alk. min., IBU 35


DUNKLES HEFEWEIZEN

Bavorské pšeničné tmavé

EPM 19%, 8,2% alk. min., IBU 38


ŠENOVSKÝ PORTER

EPM 19%, 8,8% alk. min., IBU 89


BOHEMIAN LAGER

EPM 17%, 6,9% alk. min., IBU 69


BELGIAN DARK STRONG ALE

EPM 28%, 16% alk. min., IBU 39


RAUCH PITBULLATOR 39

Asi jedno z nejsilnějších piv bez přidání alkoholu.

U nás v nakuřované verzi

EPM 39%, 23% alk. min., IBU 58


BELGIAN QUARDUPEL

EPM 24%, 11% alk. min., IBU 54


UK BARLEY WINE

EPM 23%, 11% alk. min., IBU 67


DOUBLE I.P.A. GLUTENFREE – BEZLEPKOVÁ

0,3L, 16% EPM., 6,6% alk. min., IBU 78

Stopy LEPKU méně než 20mg/1kg


CIDER JABLKO VIŠEŇ DRY – ovocná fermentovaná šťáva

Hluboce prokvašená silnější varianta oblíbeného ovocného nápoje.

Bez chemie, dobarvování, pasterování. Čistý přírodní produkt.

My jsme přidali jemný, lehce aromatický chmel.

0,3L, 7,2% alk. min., IBU 25


  Víno Merlot dezertní sladké 19% alk.


SOUR CHERRY ALE WILD BEER // styl – kyseláč//mléčné kvasinky

0,5L, 18% EPM., 8,8% alk. min., IBU 36


BULLDOG PALE ALE

0,5L, EPM 18%, 7,8% alk. min., IBU 78


KAZBEK SINGLE HOP

0,5L, EPM 16%, 6,8% alk. min., IBU 55


  MALVAZ X 28

PRO MÉNĚ VZDĚLANÉ A HLAVNĚ „SAMOZVANÉ ODBORNÍKY“ – ZJISTĚTE SI NA GOOGLE NEBO WIKI, CO ZNAMENÁ VÝRAZ MALVAZ, AŤ V DISKUZÍCH NEJSTE ZA HOTENTOTY 🙂

Velice silný speciál. Nalévejte do malých sklenic typu napoleon nebo tulipán..Na půllitr z bezpečnostních :-):-) důvodů zapomeňte :-):-)

Několik typů dalších úprav před konzumací:

můžete naředit sodovou vodou, nebo ohřát do 60 stupňů s přidáním různých doplňků – citrón, zázvor, med, koření na svařák…..atd..

0,5L, EPM 28%, 12% alk. min., IBU 78


MIKI´S  EISBOCK – limitovaná várka

Technologie výroby tohoto „piva“ spočívá (zjednodušeně) ve zmrazení doppelbocku 19% EPM (01. 2019), s následným oteplením a oddělením koncentrovaného piva od ledové tříště. Náš EISBOCK není karbonizován, nemá pěnu. Očekávejte spíše pivní likér. Zásadně převládá chuť po portském, datlích, alkoholu.

0,3L, 20% alk. min.


US SABRO WHEAT ALE

Speciál s podílem 60% pšeničného sladu, sladu Maris Otter, chmeleno US chmely s dominancí nové odrůdy SABRO. Intentívní chuť a vůně tropického ovoce,mandarinek, citrusů s podtóny cedru.

0,5L, EPM 17%, 7,6% alk. min., IBU 75


 HEFEWEIZEN – 1.místo v kategorii „Pšeničné pivo“ 2020 Pivní soutěž v Padochově

 Bavorská klasika. Pšeničné pivo se nikdy nepodává s plátkem citrónu. Citronová příchuť nejen zkresluje chuť piva, oleje obsažené v citrónové kůře také zničí pěnu. Je to ryze český nešvar..někteří bavorští pivaři nechtějí věřit, že taková anomálie existuje…. 

 


SUMMIT ALE

Na četná přání jsme pro vás uvařili na tyto parné dny alkoholově „lehký“ Ale. Nezapoměli jsme však na dodržení IBU, takže si můžete vyzkoušet aroma a  hořkost chmelů Summit a Citra.

1 L, 13% EPM, 5,5% alk. min., IBU 75


INDIAN Pale Ale

Americká verze Pale Ale. Chmeleno Zeus, Tomahawk, Sabro Denali

0,5L, 18% EPM, 8,2% alk. min., IBU 85


SMOKED PORTER

Černý ležák spodně kvašený, vařený z pěti druhů sladů s přidáním malého množství sladu nakuřovaném borkovanou rašelinou.

0,5L, EPM 18%, 7,8% alk. min., IBU 48,


JANTAROVÝ LEŽÁK

4x chmelený, spodně kvašený. Ostrý, kořeněný závěr. Chmely z oblasti Hallertau. Velice příjemná vůně a chuť. Po dopití sklenice budete chtít další..

0,5L, 16% EPM, 6,7% alk. min., IBU 65


UK BARLEY WINE II (velice silný ejl – ječné víno, vždy nejsilnější styl piva daného pivovaru v UK )

Sladovo topinková chuť je dána převládajícím podílem sladu Maris Otter. Dále použity slady carared, carabelghe, wheat dark.

Barikováno, dokvašováno v lahvích.

0,3L, EPM 32%, 15% alk. min., IBU 67


RAUCHBIER SPEZIAL

Pro milovníky tohoto pivního stylu jsme uvařili limitovanou várku nakuřovaného speciálu. Rozdíl oproti klasice je v tom, že při vaření byl použit slad který byl nakuřován borkovanou rašelinou, která má  31,2 ppm fenolových látek, oproti klasickému nakuřovanému ječmeni, který má „jen“ 11,5 ppm. Pozor, asi jen pro znalce „rauchbírů“ .. 🙂

0,5L, 16%EPM, IBU 55%, 7,2% alk. min.


ROGGEN DUNKEL BIER – žitné pivo s podílem žita 60%

Originální prastará oblíbená receptura z bavorska, kterou jsme vrátili z hlubin pivovarnické historie..
Toto pivo bylo vařeno v Bavorsku do roku 1516, kdy začal platit německý zákon na ochranu piva – REINHEITSGEBOT.
Při vaření tohoto piva jsme použili nejkvalitnější sladované německé žito, kterého je v sypání přes 30% a chmely z oblasti Hallertau.
Jedná se tedy o klasický ROGGENBIER s přirozeným zakalením – tz.naturtrüb, s chutí typickou pro silné žitné pivo.

0,5L, EPM 16%, 7% alk. min., IBU 39, 


—————————————————————————————————————–

UŽ JSME VAŘILI:

ŠENOVSKÁ 13° –  EPM 13%, 5,6% alk. min., IBU 56,  XX
ŠENOVSKÁ 14° –  EPM 14%, 6,3% alk. min., IBU 58,  XX

US QUADRUPEL ALE

Silná, složitější varianta belgického bratra. Vařeno ze sladů Maris Otter a Amber. Chmeleno Single Hop US Denali. Chuť silně ovocná,  citrus, ananas, avokádo + nádech kokosu. My jsme se rozhodli zvýšit % všeho 🙂

0,5L, 22%EPM, 10%alk. min. IBU 81%


ŠENOVSKÝ PORTER (silné, černé pivo, uvařené v bavorském stylu )

Hluboce prokvašený černý ležák uvařený z pěti druhů sladů, Chmeleno nejlepšími německými chmely z oblasti Hallertau.

Spodní kvašení.  XXX


Vienna Lager – vídeňský ležák

Chmeleno  chmelem Gaia – nová CZ odrůda, vyznačuje se nevtíravou chmelovou hořkostí a vůní. Spodní kvašení, mexická varianta.

0,5L, 18%EPM, IBU 45%, 7,8% alk. min.,XX


LEŽÁK RUBÍN

Barva dle názvu.Nasládlá chuť, s výrazným chmelovým zakončením.

4 x chmelený, dual purpose, převládá chmel Rubín.

0,5L, EPM 16%, 6,7% alk. min., IBU  47,  XXX


SUMMIT ALE II

Silnější varianta letního Summit Ale

1L, 17% EPM, 7% alk. min., IBU 75, XX


POLARIS LAGER

Spodně kvašený ležák německého typu.

Chuť po ledových bonbónech s nádechem bergamotu.

1L, EPM 13%, 5,6% alk. min., IBU 70, XX


KLÁŠTERNÍ DUBBEL

Přídavek belgického kandovaného cukru, použity dva kmeny kvasinek – dokvašováno v láhvích.

Obsah 0, 33L, EPM 22%, IBU 74, XX


DOPPEL BOCK

Silnější verze tradičního Bocku (bock – kozel), chuť je velmi bohatá, nasládlá, intenzívní sladová,

Použity ječmenné a pšeničné slady a nakuřovaná pšenice. Spodní kvašení.

0,5L, EPM16%, 6,9% alk. min., IBU 48,XX


EXTRA SPECIAL BITTER  (ESB -zvláště hořký ejl s charakteristickou sladkostí a chuti anglických sladů a chmelů) Svrchní kvašení.

0,3L, EPM 21%, 9% alk. min., IBU 97, XX


BELGIAN DARK STRONG ALE Q ( tmavý ejl belgického typu)

Stopy karamelu, rozinky, černý rybíz, citrus..dokvašováno v lahvích

0,3L, EPM 22%, 10% alk. min., IBU 50, XX


BAYERN LAGER

0,5L, EPM 16%, 6,7% alk. min., IBU 56,  XX


US WHEAT WINE ALE (pšenično ječmenné ale – 60 – 50)

Silné pivo s použitím US chmelů.

0,5L, EPM 25%, 12% alk. min.,  IBU 64,   XX


US IMPERIAL STOUT (černé, velmi silné pivo)

Přídavek lékořice a curaçaa.

0,3L, EPM 26%, 12,5% alk. min., IBU 98,  XX


   VÁNOČNÍ DOPPELBOCK

Ležák jantarové barvy, plzeňský, mnichovský, karapils, světlý karamelový, a pšeničný. Spodní kvašení. Síla a hořkost.

1L PET, EPM 17%, 5,6% alk. min., IBU 70, XX


English Pale Ale

0,5L, EPM 16%, 6,7% alk. min., IBU 90,   XX


BAYERN DUNKEL (bavorský polotmavý ležák)

0,5L, EPM 15%, 6,5% alk.min., IBU 55,   XX


Variace na německý tmavý, jeden z nejstarších vůbec, spodně kvašený ležák, vařený v Braunschweigu.

0,5L, EPM 15%, 6,5% alk. min., IBU 35,   XX


INDIA PALE ALE II

0,5L, EPM 18%, 7,5% alk. min., IBU ,  XX


Pivo jantarové barvy s vyšším karamelovým charakterem, macerovaným růžovým zázvorem s tóny citrusů, pryskyřice, ovoce a borovice

0,3L, EPM 24%, 10,5% alk. min., IBU 54,XX


RISTRETTO STOUT (černé pivo – stout s velkou dávkou kávy arabica)

0,3L, EPM 23%, 10% alk. min., IBU 50,  XX


  Jantarová barva, vyšší karamelový charakter s tóny citrusů, ovoce a borovice.

Použity Pale Ale slady, chmely US Tomahawk, Amarillo a Chinook.

0,5L, EPM 16%, 6,7% alk. min., IBU 77, XX


MAPLE LEAF BEER (ejl s přídavkem kanadského javorového sirupu) dokvašováno v láhvích

0,3L, EPM 23%, 10% alk. min., IBU 70,   XX


Double I.P.A – hořkost a chuť je podstatná..dokvašováno v lahvích

0,3L, 10% alk. min., EPM 22%, IBU 199,   XX


Czech Dark Lager

Silný, vydatně chmelený tmavý ležák, uvařený z českých sladů a chmelů.

0,5L, EPM 18%, IBU 50,   XX


English Pale Ale Glutenfree 14 EPM, IBU 58, chmely: targent, ekg, uk cascade  (bezlepkové)

Obsah 0,5L, EPM 14%, 6,6% alk. min., IBU 58, XX


UK Barley Wine I

Dále byly přidány speciální kvasice pro dokvašování v lahvích. Tento technologický postup zaručuje stále se zlepšující charakter piva při archivaci. Sladovo topinková chuť je dána převládajícím podílem sladu Maris Otter. Dále použity slady carared, carabelghe, wheat dark.

0,5L,  EPM18%, 7,9% alk min.,IBU 97,   XX


GINGER BEER ALE 

Pivo typu starých anglických Ginger Ales, svrchně kvašené nefiltrované. Nejdá se o limonádu, ale plnohodnotné, solidně chmelené pivo s použitím sladu Maris Oter Pale Ale a zázvoru.

0,33L, EPM16%, 6,9% alk. min., IBU 44,   XX


CALIFORNIA COMMON – ( STEAMBEER) I

Receptura pocházející z Nevady okolo roku 1860, vzkříšená spol. Anchor Brewing Company v r. 1981.

Silné pivo s vybranými  americkými chmely. Kvašení probíhá spodními kvasnicemi při vyšších teplotách. Je vydatně nasycen přírodním CO2. Velmi hořké a silné…

0,33L, EPM16%, 6,7% alk. min., IBU 96,   XX


IMPERIAL STOUT

0,33L, EPM18%, 7,8% alk. min., IBU 65,  XX


SVÁTEČNÍ LEŽÁK

Hořký, 4x chmelený ležák, mírně peprné chuti a s citrusovým dozníváním.

0,5L, EPM16%, IBU 33,  XX


CHOCOLATE CHERRY STOUT

Silný Stout s chutí čokolády a divokých višní

0,5L, EPM15%, IBU 43,  XX